Novo MASSAGE GEL PASSION FROST 30 ml Pogledaj veće

MASSAGE GEL PASSION FROST 30 ml

259

New product

Gel za masiranje i poljupce sa osvežavajućim ukusom mente

Može se koristiti za više namena

Masaža, oralni seks, penetracija, ali i za ljubljenje.

Manta gel pruža osećaj hladjenja i savršenog osveženja

Uputstvo: Nanesite proizvod na sva željena područja.

Detaljnije

15,00 € sa porezom

Add to wishlist

Više informacija

Massage Gel Frost je gel za poljubac sa ukusom mente i efektom laganog leda koji se može koristiti u različitim trenucima vašeg zadovoljstva.

Masaža: Nanesite ovaj gel na bilo koji deo tela i uživajte u ukusnoj masaži, istražujući stimulativne senzacije.

Oralni seks: Zbog njegovog ukusnog ukusa mente i ledenog efekta, nanesite ga na intimna mesta kako biste pojačali zadovoljstvo tokom oralnog seksa, čineći ga još intenzivnijim i prijatnijim.

Tokom seksa: Kada se stvari zagreju, možete koristiti i ovaj gel da stvorite više uzbuđenja. Hladno dejstvo se pojačava pokretima, povećavajući osećaj zadovoljstva i stimulacije tokom seksualnog odnosa.

Njegov ukus: Naš hladni gel ima aromu mente, ali vredi napomenuti da u svom sastavu nema šećera i može se bez straha koristiti u intimnoj zoni.

Kako treba da ga koristite? Da biste koristili proizvod, uklonite zaštitni pečat i otvorite poklopac. Zatim nanesite željenu količinu na bilo koji deo tela, po želji i uživajte u trenucima zadovoljstva i stimulacije

Poseban savet: Kada je u pitanju zadovoljstvo, ne ograničavajte svoj fokus samo na intimnu oblast. Sa našim proizvodom možete istražiti i maksimalno iskoristiti erogene zone koje se šire po vašem telu. Iskoristite priliku da proširite svoje senzualno iskustvo i otkrijete nove oblike zadovoljstva. Evo nekoliko predloga za isprobavanje:

Vrat: Oblast vrata je izuzetno osetljiva i puna nervnih završetaka. Nežno nanesite proizvod i uživajte u erotskim senzacijama koje svaki dodir izaziva.

Uši: Uši su potcenjene erogene zone. Pokušajte da nanesete proizvod i nežno milujete ovo područje, podstičući ne samo fizičko zadovoljstvo već i mentalno uzbuđenje. proizvod može izazvati drhtavicu zadovoljstva i duboko opuštanje.

Koleno: I ako može izgledati neobično, područje kolena takođe može biti iznenađujuća erogena zona. Istražite ovaj region nežnim dodirima i otkrijte prijatne reakcije vašeg tela.

Bradavice: Bradavice su izuzetno osetljive oblasti i, za mnoge ljude, veoma erogene. Pažljivo nanesite proizvod i nežno ih stimulišite da probudi osećaj intenzivnog zadovoljstva.

Leđa: Leđa su široka oblast puna mogućnosti. Pokušajte da nanesete proizvod duž kičme i uživajte u senzualnim masažama ili nežnim milovanjem, stvarajući jedinstveno erotsko iskustvo.

Staklena ambalaža od 30ml + kartonska kutija.

Rok upotrebe 6 meseci nakon otvaranja.

U slučaju iritacije ili nelagodnosti, prekinite upotrebu.

Držati van domašaja dece. Izbegavajte kontakt sa očima i, ako do njega dođe, isperite sa puno vode.

Ne koristiti na iritiranoj koži.

Čuvati na hladnom, provetrenom mestu. Nakon potrošnje baciti ambalažu.

Kritike

Napišite kritiku

MASSAGE GEL PASSION FROST 30 ml

MASSAGE GEL PASSION FROST 30 ml

Gel za masiranje i poljupce sa osvežavajućim ukusom mente

Može se koristiti za više namena

Masaža, oralni seks, penetracija, ali i za ljubljenje.

Manta gel pruža osećaj hladjenja i savršenog osveženja

Uputstvo: Nanesite proizvod na sva željena područja.